4 apps du må eje

Vi i vilde med apps der kan alt muligt, lige fra at tælle vores kalorier til at måle, til at optage os selv hvis vi taler i søvne. Mulighederne er mange, derfor har jeg samlet de 5 bedste apps jeg synes man skal have på sin mobil.

Booking.com: Denne app kan du bruge lige fra hvis du planlægger at komme en uge på storbysferie, eller hvis du akut har brug for et hotel i nærheden. Du kan vælge til og fra valg, alt efter hvad du søger. Denne app kan booke et værelse til dig, på under et minut og så har du et hotel værelse.

Ever note: Selvom vi har en note program på vores smartphones i forvejen, kan denne note app meget mere. Du kan lave noter der inkludere billeder, videoer, du kan såvel sætte artikler ind som link, og skrive noter hertil hvis du får en tanke mens du læser den.

Mobil førstehjælp: Her får hjælp til at opfriske dit først hjælps kursus, samtidig har du mulighed for at indtaste blodtype, allergier og andre relevante informationer, der kan være nødvenlige for andre at vide, hvis du kommer ud for en ulykke. Men samtidig hjælper den også dig, hvis du skal hjælpe andre med bl.a. at stoppe en blødning

Nyheder: Vi kender alle det, at man sidder i bus eller tog på vej på arbejde, og ved ikke rigtig hvad man skal få tiden til at gå med. Derfor er appen nyheder en vigtigt app, både fordi det er vigtigt at følge med i hvad sker rundt omkring og samtidig kan du få din tur på vej på arbejde til at gå, med at læse dagens nyeste nyheder.

 

1 Comments

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*