Gode tilbud

Vi vil gerne opremse alle de gode tilbud, som du kan få til din telefon. Her finder du den komplette liste med forhandlere, der kan hjælpe dig med diverse til telefonen, hvad enten det er til iPhone, Samsung eller Nokia, eller om det er reparationer eller tilbehør.

Har du brug for beskyttelse til din iPhone? Så prøv med et iPhone cover fra Incover.

Vi anbefaler også, at du køber billadere til din iPhone, det er effektivt, da derfor kan bruge længere tid på mobilen med fuld strøm, og oplade mens du kører. Vi anbefaler, at du finder dine bilopladere her

Iphones går tit i stykker, men heldigvis er der en masse udbydere af iPhone reparationer. Vi har selv fået repareret vores iPhone 5 skærme hos iRepair. De er enormt dygtige, og hurtige til at få sat den på, herudover sætter de prikken over iet med en god service. Så hvis din iPhone 5 skærm er gået i stykker, så kontakt dem. Klik her at gå til deres hjemmeside.

Tag og kig på Shopup.dk – her kan du finde alt til mobilen og meget mere. Vi ved alle at Iphones og smartphones er relativ skrøbelige, så derfor er det vigtigt at købe det rigtige beskyttelsesudstyr. Hvis du fx skal have din mobil med på skiferie, sælger Shopup bl.a. rigtig gode Kilpi skijakker, som kan beskytte din Iphone fra frost og kulde, hvis du har det korrekte mobilbeskyttelsesudstyr.

Mange bruger deres smartphones som kamera, og oftest vil mange også gerne printe deres billeder ud som de har taget i tidens løb. Hertil kan man overføre billederne fra sin mobil til computeren eller printe direkte fra telefon. Man skal derfor altid have en frisk printerpatron i sin printer, som fx kan købes til gode priser hos Tonerland.dk. Tonerland har mange forskellige printerpatroner, heriblandt super Brother printerpatroner som effektivt kan printe dine kamerabilleder ud i god kvalitet lige til at putte i ramme eller fotobogen.

Få rigtig gode tilbud på fortrykte plastikkort hos IdOnline.dk. Virksomheden har stor ekspertise i at udføre professionelt fortrykte plastikkort til diverse formål. Plastikkortene laves af IdOnline som udgangspunkt i en format, så de passer i de mobil-cover med integreret kortholder, som de seneste år er blevet meget populært blandt mange mobilejere. Alle plastikkort kan fås i forskelligt design, og kan aftales med IdOnline, som er gode til at rådgive dig til lige præcis de plastikkort du har brug for.

Befinder du dig i København nær Østerbro, og har problemer med din iPhone, der kræver iPhone reparation af den ene eller anden art. Så kan du med fordel få et godt tilbud hos Østerbro Repair. Østerbro Repair ligger i København på Strandboulevarden, og kan hjælpe dig med iPhone reparation på Østerbro, så du hurtigt kan komme videre med en velfungerende telefon.